Известие

Collapse
No announcement yet.

След 3 години ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И дръжките !И внимавай да не изхвърлиш дунапренчетата,защото после с тях ще залепиш тавана,та да не ти виси като моя!
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от vikoalfa Покажи съобщение
      Май сенниците...
      Да

Дунапрена по-скоро уплътнява отколкото да държи, ама ако имаш лепило няма да е лошо да му лепнеш малко ... mordohy - не знам как ти е виснал тавана при положение, че е твърд. Ся твоя ако е мек ... твой проблем
      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
        Да

Дунапрена по-скоро уплътнява отколкото да държи, ама ако имаш лепило няма да е лошо да му лепнеш малко ... mordohy - не знам как ти е виснал тавана при положение, че е твърд. Ся твоя ако е мек ... твой проблем

Хахаааа дечко се ебава с чичко

май ставаше дума за плата, който е залепен на твърдата кора да се отлепи, ма де да знам аз имам кораб

Comment

Ами ако е с люк (шибидах)???
          Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Шибидаха държи тавана.Кората ми е от някакви пресовани конци и парцали.На нея съм залепил новата кожа,но отдолу имаше твърди дунапренени парчета ,с които беше залепена за ламарината.Обявих ги за ненужни и сега И тавана ми виси
            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

цвета на тавана най-вероятно ще е черен ,все пак ми е любимия цвят ,но може и да има някакви елементи от червена кожа ама трябва да го измисля ,обаче тавана е боаядисан с некаква бяла боя и е голяма цигания ,тия белите дръжки на вратите и духалките съм ги направил 4ерни вече ,сега наъ-големия зор е да тапицирам конзолите и таблото тавана по нататак ще е ,той е лесен
              Last edited by staiger; d.m.y г., 00:01.
              Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
              Звукът може да бъде
              описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Comment

Колкото е по-светъл тавана-толкова по-дбре!Мислиш ли как ще си през лятото!?

Comment

абе черен е идеално
                  33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Черен да е цветът на колата да ама тавана черен си е гадно. Светъл тон ще прави илюзията за пространство, ако тавана е съчетан с други елементи със същия цвят ще се получи много добре.

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                      Колкото е по-светъл тавана-толкова по-дбре!Мислиш ли как ще си през лятото!?
                      По принцип се говори че черните коли привличат повече слънцето и че е по жега в черна кола.
                      Такова нещо няма има едно предаване на ловци на митове специало за това спряха 2 абсолютно еднакви коли (като марка и модел салон абсолютно сичко беше еднакво) с единствената разлика че едната беше черна с черен салон а другата съответно бяла с бял салон за 2 часа температурите бяха абсол'тно еднакви за5 също и така митът за черната и бялата кола е разбит.Така че няма значение какъв цвят ти е колата като е жега на сички им е топло по еднаквом.

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
                      абе черен е идеално
                      Съгласен и аз искам да си нправя тавана черен таман няма се цапа а и също така искам да намеря начин да си боядисам и мокета черен че тва зелено ми е много тъпо от къв зор зелено са сложили че и на сички е така.
                      Ако някои знае по какъв начин мога да го боядисам черен да каже
                      Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

• Първоначално публикувано от realsex Покажи съобщение
                        Съгласен и аз искам да си нправя тавана черен таман няма се цапа а и също така искам да намеря начин да си боядисам и мокета черен че тва зелено ми е много тъпо от къв зор зелено са сложили че и на сички е така.
                        Ако някои знае по какъв начин мога да го боядисам черен да каже
                        Точно така, черен мокет и черен таван. С тавана при нас е по-сложно заради шибидаха, за мокета - свалят се седалки, централна конзола и пластмасовите лайсни по вратите. Както е на колата трябва да се импровизира някакво пране, след което със спрей. Какъв - не знам
                        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Някаква текстилна боя ще да е ама каква?

Comment

• Не знам двамата мустакати идиоти,как са разбивали мита,щото аз съм ги гледал как разбиват мита за запалването на корабите от Архимед,но после гледах и един филм от 30-те години,как действително запалиха кораб , само с лъснати до блясък щитове.Опита е направен под егидата на Атинския университет и няма как да е измама.Просто тогава не е имало тия технологии в киното,а и няма защо да лъжат.Разбиха и мита за сцепването на стрелата от друга стрела,а след половин година даваха и японец и едно монголче,как си цепят стрелите.Зареьи ги тия.Аз знам как печеше в асконата ми,когато беше тъмносиня и после,като я боядисах светло бежева.А номера с боядисаната крушка и термометрите се прави още в основното училище по физика. го това,но верно ще ти се затъмни купето и ще си като в миша дупка.
                            Все пак,решението и колата са си твои!

Comment

• Пак се сетих за тампоните на двигателя отпред и на купето ама нещо не намерих теми да се ориентирам как най-лесно се сменят без да се вкарам в некакъв филм на ужасите .Надявам се за предния да не се наложи да свалям радиатора ,вече антифриза е сменен и не ми се ще да го точа пак ,че после много време отнема докато се обезвъздуши системата събра към 7 литра течност мислех ,че е по малко ама май е толкова някаде.
                              Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
                              Звукът може да бъде
                              описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Comment

• Предния се сменя лесно.Няма да ти давам акъл.Само го почни и ще схванеш!Развиваш болтовете и повдигаш леко на крик мотора и си излиза!Задния е ебана работа.Трябва ти пак крик и с него да фиксираш тампона,щото и там има един реглаж,който всички пренебрегват,ама после - що лоста за скоростите заяжда!?

Comment

Working...
                                X